Nerezový hrnec s poklicí 16,1 l

Kód: 012325
Neohodnoceno
1 982 Kč –26 %
Nerezový hrnec s poklicí 16,1 l
1 982 Kč –26 % 1 449 Kč 1 197,52 Kč bez DPH
Skladem (12 ks)

Detailní informace

Více než 10 000
Více než 10 000 produktů skladem
Doprava
Doprava po celé České a Slovenské republice
Doručení
Doručení do 48 hodin na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Hrnec střední velikosti s poklicí z řady profesionálních hrnců je vyroben ze saténové nerezové oceli. Objem tohoto hrnce je 16,1 litrů, průměr je 32 centimetrů a výška je 20 centimetrů. Je ideální k používání, jak v profesionálních gastronomických kuchyních, tak i jídelnách, restauracích, ale i k vaření v domácnostech. Hrnec Gredil 16,1 l je vhodný k užívání na plynových sporácích, elektrických, ale i indukčních sporácích a to díky speciálnímu dnu hrnce. Dno je třívrstvé, sendvičového typu vyrobeno z nerezové oceli a hliníku a tím umožňuje efektivní rozvod tepla potřebné během vaření. Hrnec má také zesílené, vícebodové svařené rukojeti, které jsou odolné vůči zahřívání a tím pomáhají k profesionální přípravě pokrmů. Je vhodný k přípravě omáček, polévek, na pomalé vaření a smažení. Během užívání hrnce je nutno pamatovat na to, aby se hrnec nepokládal prázdný na rozehřátý hořák nebo indukční desku. Dále výrobce varuje, že může dojít k nenávratnému poškození nerezové oceli hrnce a tím jeho zničení, pokud bude do studené vody v hrnci nebo do prázdného hrnce sypána kuchyňská sůl. V průběhu manipulace s hrncem je nutno používat obě rukojeti zároveň, díky čemu bude také manipulace bezpečná. Hrnec je možné mýt v profesionálních gastronomických myčkách nebo ručně za pomoci běžně dostupných čistících prostředků určených k mytí nerezové oceli.

Specifikace

Průměr: 320 mm
Výška: 200 mm
Objem: 16.1 l
Materiál: nerezová ocel, hliník
Indukce: Ano
Včetně poklice: Ano

 

 

Uvedená cena je včetně DPH.

K zakoupenému zboží vystavíme fakturu.

Při větším odběru Vám rádi poskytneme slevu.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na: vipobchod@seznam.cz nebo na: 608 060 190

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: